Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Dagbesteding jongeren bij De Roode Draak in Dronten

Ben je op zoek naar een leuke en zinvolle dagbesteding voor jongeren? Bij De Roode Draak in Dronten vind je dagbesteding voor kinderen en jongeren met een uitdaging. Wij bieden een veilige en stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontwikkelen. Kies uit diverse activiteiten die bij jou passen. De activiteiten zullen voornamelijk plaatsvinden in Beleeftuin Drakensteyn, wat zich naast De Roode Draak bevindt.

Activiteiten bij onze dagbesteding voor jongeren in Dronten

Bij De Roode Draak en Beleeftuin Drakensteyn is er altijd wat te doen! We werken in kleine groepjes zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Vind je het leuk om buiten in de tuin bezig te zijn, dieren te verzorgen of gasten rond te leiden door de tuin? Of ben je een echte keukenprins/prinses en zorg jij graag voor lekkernijen bij de koffie of thee? Dan is dagbesteding voor jongeren bij De Roode Draak in Dronten misschien wel iets voor jou!

Een dagbesteding voor jongeren die bij jou past

Wij kijken waar jouw talenten liggen en wat jij leuk vindt om te doen. We creëren een gezellige en veilige omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Samen maken we er elke dag een feestje van!

Over De Roode Draak

De Roode Draak in de gemeente Dronten biedt dagbesteding voor kinderen en jongeren met een extra uitdaging. De Roode Draak is opgericht eind 2011 en is een specialistisch centrum voor behandeling en begeleiding voor kinderen en jongeren met special needs of uitdaging, zowel aangeboren als niet aangeboren. Dit kan variëren van het syndroom van Down en Autisme Verwante Stoornissen tot aan Cerebrale Parese en niet-aangeboren hersenletsel. Wij werken regionaal en landelijk en hebben contracten met diverse gemeentes in Nederland. Het is ook mogelijk om dagbesteding af te nemen met een PGB, afhankelijk van indicatie en budget.

Over Beleeftuin Drakensteyn

Beleeftuin Drakensteyn is in 2022 opgericht met als doel om alle kinderen, met en zonder special needs, samen te laten spelen. De Beleeftuin is gericht op het stimuleren van alle zintuigen en volledig rolstoeltoegankelijk. Bij Koffie en Theehuys de Flevohof zijn gasten welkom voor een kopje koffie en verse taart, gebakken door onze jongeren!

Meer weten over dagbesteding voor jongeren in Dronten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar een leuke dagbestedingsplek? Wil je meer informatie over onze dagbesteding voor jongeren? Neem dan contact met ons op via info@deroodedraak.com. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Kom ontdekken hoe leuk en waardevol dagbesteding voor jongeren kan zijn bij De Roode Draak!

We creëren een gezellige en veilige omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Samen maken we er elke dag een feestje van!