Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Dagbesteding jongeren bij De Roode Draak vlakbij Kampen

Ben je op zoek naar een leuke en zinvolle dagbesteding voor jongeren in de buurt van Kampen? Kijk dan eens bij De Roode Draak! Wij bieden dagbesteding voor kinderen en jongeren met een uitdaging in een veilige en stimulerende omgeving waar je jouw talenten mag ontwikkelen. Kies uit de vele activiteiten die het beste bij je passen. Deze activiteiten zullen voornamelijk plaatsvinden in Beleeftuin Drakensteyn, wat zich naast De Roode Draak bevindt. En dit alles op 20 minuten rijden vanaf Kampen.

Activiteiten bij onze dagbesteding voor jongeren vlakbij Kampen

Bij De Roode Draak en Beleeftuin Drakensteyn is er altijd wat te doen! We werken in kleine groepjes en daardoor hebben we voldoende aandacht voor iedereen. Vind je het leuk om buiten in de tuin bezig te zijn, dieren te verzorgen of gasten rond te leiden door de tuin? Of ben je een echte keukenprins/prinses en zorg jij graag voor lekkernijen bij de koffie of thee? Dan is onze dagbesteding misschien wel iets voor jou!

Een dagbesteding voor jongeren die bij jou past

Waar liggen jouw talenten en wat vind je leuk om te doen? Hoe dan ook, wij zorgen voor een gezellige en veilige omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Samen maken we er elke dag een feestje van! De Roode Draak bevindt zich aan de Ellerweg in Biddinghuizen op slechts 20 minuten rijden vanaf Kampen.

Over De Roode Draak

De Roode Draak biedt dagbesteding voor kinderen en jongeren met een extra uitdaging. De Roode Draak is opgericht eind 2011 en is een specialistisch centrum voor behandeling en begeleiding voor kinderen en jongeren met special needs of uitdaging, zowel aangeboren als niet aangeboren. Dit kan variƫren van het syndroom van Down en Autisme Verwante Stoornissen tot aan Cerebrale Parese en niet-aangeboren hersenletsel. Wij werken regionaal en landelijk en hebben contracten met diverse gemeentes in Nederland. Het is ook mogelijk om dagbesteding af te nemen met een PGB, afhankelijk van indicatie en budget.

Over Beleeftuin Drakensteyn

Beleeftuin Drakensteyn is in 2022 opgericht met als doel om alle kinderen, met en zonder special needs, samen te laten spelen. De Beleeftuin is gericht op het stimuleren van alle zintuigen en volledig rolstoeltoegankelijk. Bij Koffie en Theehuys de Flevohof zijn gasten welkom voor een kopje koffie en verse taart, gebakken door onze jongeren!

Meer weten over dagbesteding voor jongeren vlakbij Kampen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar een leuke dagbestedingsplek? Wil je meer informatie over onze dagbesteding voor jongeren? Neem dan contact met ons op via info@deroodedraak.com. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Kom ontdekken hoe leuk en waardevol dagbesteding voor jongeren kan zijn bij De Roode Draak!

Vind je het leuk om buiten in de tuin bezig te zijn, dieren te verzorgen of gasten rond te leiden door de tuin? Of ben je een echte keukenprins/prinses en zorg jij graag voor lekkernijen bij de koffie of thee? Dan is onze dagbesteding misschien wel iets voor jou!