Home
Home
Behandelmethodes bij therapiecentrum de Roode Draak

Airnergy: verbeteren van zuurstofopname

Vorige

air-energy.jpg
Zuurstof is een natuurlijke energiebron die we nodig hebben om te leven. Het is de energieleverancier voor de cellen, spieren en stofwisseling. Als het lichaam zuurstof beter opneemt, geeft dit meer energie en verbetert de werking van het centrale zenuwstelsel. Ainergy zorgt voor een verbeterde zuurstofopname.
 De theorie over zuurstof
De lucht die we dagelijks inademen bestaat voor ongeveer 21 procent uit zuurstof. Van de ingeademde zuurstof wordt door ons lichaam maar een klein gedeelte benut. Het overige wordt ongebruikt uitgeademd. Onderzoek heeft uitgewezen dat toevoegen van zuurstof aan de lucht geen enkele invloed heeft op de hoeveelheid zuurstof die het lichaam effectief gebruikt. De oplossing ligt dus in het verbeteren van de zuurstofopname door het lichaam. Via bevochtigde lucht ademt men bij de Airnergy extra verrijkte zuurstof in, waardoor de zuurstof door de cellen beter wordt opgenomen.
 
Waarom Airnergy bij hersenletsel?
Bij hersenletsel zijn vaak vele lichamelijke functies verstoord en/of vertraagd. Met de Airnergy verbetert de celstofwisseling, waardoor regeneratie (herstel) kan optreden. Dit herstel wordt doorgaans makkelijk waargenomen. Men voelt zich energieker, prettiger. Ook minder zichtbare processen (versoepelen bloedvaten, hoge bloeddruk) werpen al snel hun vruchten af.
 
Geactiveerde zuurstof een nieuwe kijk op natuurlijke geneeswijzen
De geactiveerde zuurstof zorgt ervoor dat de ingeademde zuurstof beter door het lichaam kan worden benut. Het toepassen van deze therapie lijkt niet alleen de levensverwachting te verhogen, maar beïnvloedt ook de gezondheid en de vitaliteit.  Geactiveerde zuurstof, zoals de Airnergy  doet, is een volstrekt natuurlijke therapie.
 
De effecten van Airnergy
De belangrijkste effecten van Airnergy op een rijtje:
  • Het verbrandingsproces in de cellen werkt beter, met als gevolg een hogere energieproductie, hierdoor zal de vitaliteit toenemen.
  • Het immuunsysteem wordt versterkt, waardoor in de cel meer beschermende anti-oxydanten worden geproduceerd. Deze anti-oxydanten neutraliseren veel agressieve vrije radicalen in ons lichaam. Dit heeft vooral een positief effect bij ziekte en aandoeningen op de huid, de ogen en het verouderingsproces.
  • Het autonome zenuwstelsel - de belangrijkste regelcentrale van alle processen in het lichaam - werkt aanzienlijk beter. Dit betekent dat de stofwisseling wordt geoptimaliseerd, een randvoorwaarde voor een goede gezondheid en snel herstel
 
Gezond, fit en vitaal door natuurlijk verrijkte zuurstof.
Ons lichaam haalt het merendeel van de benodigde energie uit de zuurstof die we inademen. Door ouderdom, ziekte en invloeden van het milieu zijn we steeds minder goed in staat om voldoende energie te produceren. Met behulp van de Airnergy technologie wordt de energiehuishouding in ons lichaam op een natuurlijke wijze geoptimaliseerd. Ziekte en degeneratie worden bestreden en de prestaties en de vitaliteit verbeteren sterk.
 
Meer energie door Airnergy
Fotosynthese is een natuurlijk proces waarbij groene planten zonne-energie gebruiken om koolstofdioxide en water om te zetten in suikers. Het afvalproduct wat ze produceren is zuurstof. Alle leven op aarde is afhankelijk van dit plantaardige afvalproduct. De werking van Airnergy is gebaseerd op dit principe. Bij Airnergy wordt deze zuurstof onder invloed van een lichtbron in een aangeslagen toestand gebracht (Singlet Oxygen Energy). De energie die hierbij vrijkomt bindt zich aan het waterstofmolecuul. Dit ademen we in en wordt via de bloedbaan naar onze weefsels gebracht. In de mitochondrien in de cellen wordt ADP omgezet in bruikbare energie ATP. Dit proces wordt door Airnergy flink verhoogd.
 
Al onze therapeuten zijn gecertificeerd Airnergy-therapeut.Doe een gratis testsessie

Wilt u de Mollii Suit een keer gratis uitproberen? Vraag een gratis testsessie aan bij De Roode Draak.
In deze sessie van twee uur voelt u wat de Mollii Suit voor uw spieren kan betekenen. We laten u zien wat er mogelijk is en hoe u het meeste effect bereikt met de Mollii Suit.
Deze sessie is gratis en verplicht u tot niets.

Maak een afspraak

Aanmelden nieuwsbrief ZBTC