Home
Home
Behandelmethodes bij therapiecentrum de Roode Draak

Giger MD

Vorige Volgende

De Giger MD is een apparaat dat we veel gebruiken bij De Roode Draak. De Giger MD zorgt voor een constant harmonieus en gecoördineerd patroon met armen en benen tegelijkertijd. 
 



Dit patroon zorgt ervoor dat we bij uw kind verschillende ontwikkelingsgebieden tegelijkertijd kunnen stimuleren en dat zorgt voor vooruitgang.  
 
Geschikt bij onder meer Cerebrale Parese en Spina Bifida
De Giger MD is heel geschikt voor kinderen met problemen op het gebied van mobiliteit, maar ook op andere ontwikkelingsgebieden zoals begrip, zicht en manueel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderen met Cerebrale Parese, of Spina bifida.
 
Giger MD geeft neurofeedback
Niet alleen de gecoördineerde en synchrone patronen zorgen voor stimulatie van bovenstaande ontwikkelingsgebieden, ook zit er neurofeedback verwerkt in het apparaat. Op het beeldscherm dat boven het kind hangt, kunnen verschillende oefeningen worden gedaan tijdens het fietsen. Naast oefeningen kan de Giger MD filmpjes en/of muziek afspelen, dat stopt zodra het apparaat stopt met bewegen. De beweging kan zowel actief door uw kind zelf, als passief door de therapeut worden uitgevoerd. 
 



Doe een gratis testsessie

Wilt u de Mollii Suit een keer gratis uitproberen? Vraag een gratis testsessie aan bij De Roode Draak.
In deze sessie van twee uur voelt u wat de Mollii Suit voor uw spieren kan betekenen. We laten u zien wat er mogelijk is en hoe u het meeste effect bereikt met de Mollii Suit.
Deze sessie is gratis en verplicht u tot niets.

Maak een afspraak

Aanmelden nieuwsbrief ZBTC