Home
Home
Behandelmethodes bij therapiecentrum de Roode Draak

Mollii Suit: meer effect met therapie

Vorige Volgende
De Mollii Suit is een elektroden pak, ontworpen door Inerventions in Zweden. Het pak bestaat uit een jasje en een broek waarin maar liefst 58 elektroden bevestigd zijn. Deze elektroden geven een constante trigger richting de hersenen om de juiste spieren te ontspannen of juist aan te spannen. 

Het helpt het lichaam om te ontspannen of juist om spierkracht te genereren en daardoor de beweeglijkheid, functie en activiteit van het lichaam te bevorderen.
 
Mollii Expertcentrum
De Roode Draak is het enige Mollii Expertcentrum in Nederland en biedt gratis testsessies met de Mollii Suit aan. Tijdens een testsessie wordt het lichaam onderzocht en wordt er een unit specifiek op de desbetreffende persoon ingesteld. Deze unit wordt bevestigd aan het pak en geeft de juiste signalen naar de elektroden.
 
Resultaat in combinatie met therapie
De Mollii Suit is in combinatie met therapie zo effectief dat er tot 40 procent meer vooruitgang geboekt kan worden bij het kind dan zonder de suit. Er is dan ook gekozen voor een combinatie van deze twee componenten. De Mollii Suit kan alleen aangeschaft worden in combinatie met therapie in ons centrum.
 
Langer gebruik Mollii suit leidt tot meer effect
Het is gemiddeld genomen nodig om het pak drie tot vier keer per week een uur te dragen. Het effect kan standhouden voor 48 uur. Naarmate de tijd vordert zal het effect langer aan kunnen houden en zal het pak minder vaak gedragen hoeven te worden om hetzelfde effect te creëren.
 
Van kind tot volwassene
Het pak is verkrijgbaar vanaf maat 104 tot aan XL. Er is dus voor ieder kind een passend pak!Doe een gratis testsessie

Wilt u de Mollii Suit een keer gratis uitproberen? Vraag een gratis testsessie aan bij De Roode Draak.
In deze sessie van twee uur voelt u wat de Mollii Suit voor uw spieren kan betekenen. We laten u zien wat er mogelijk is en hoe u het meeste effect bereikt met de Mollii Suit.
Deze sessie is gratis en verplicht u tot niets.

Maak een afspraak

Aanmelden nieuwsbrief ZBTC