Home
Home
Educatie en kennis

Rhythmic Movement Training (2)

Bent u werkzaam als therapeut, coach, leerkracht of verpleegkundige?
Dan weet u dat de (therapeutische) zorg en begeleiding volop in ontwikkeling is.
Van onbegrepen klachten tot uitdagingen en symptomen zoals ADHD en dyslexie, mentale of fysieke ontwikkelingsachterstand, tot andere leer en/of gedragsproblemen, het is aan de orde van de dag. Regelmatig zijn deze symptomen en uitdagingen te wijten aan een onvoldoende ontwikkeld en/of beschadigd neuraal netwerk door bijvoorbeeld vaccinatieschade, ziekte, chronische stress en/of andere trauma’s.
Opleidingscentrum De Roode Draak biedt verschillende opleidingen, trainingen en workshops aan die het neurale netwerk stimuleren, optimaliseren, herstellen en versterken.
De opleidingen zijn op HBO niveau en sterk praktijkgericht, waardoor u de opgedane kennis moeiteloos en met veel succes direct in de praktijk toe kan passen.

Onder onze studenten zijn  therapeuten, osteopaten, pedagogen, orthopedagogen, leerkrachten, remedial teachers, coaches en andere professionals in de zorg en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen.

Introductie Rhythmic Movement Training International
De afgelopen jaren is Moira Dempsey naar Nederland gekomen om cursussen Rhythmic Movement Training (RMT) te geven. De volgende cursussen zijn toen gegeven: RMT 1&2, RMT 3, Face The Fear en Intensive. De cursussen worden... Lees meer..
Informatie modules RMT 2017
Different levels RMT. Here we explain the different courses given in March 2017 by Moira Dempsey. Lees meer..


Praktische informatie RMT

Eerstvolgende data: 5 t/m 14 maart 2019
Locatie: Midden van het land, exacte locatie volgt nog. 
Duur: Face the Fear: 2 dagen, Making Connections: 2 dagen, Intensive: 4 dagen. 
Prijs: RMT 1&2: 709,70 RMT 3: 455,40 Face the Fear: 455,40 Intensive: 709,70
Docent(en): Moira Dempsey 
Doelgroep: Voor degenen die werken en leven met kinderen en volwassenen met uitdagingen, zoals ADD/ADHD, concentratieproblemen, autisme, hoog-gevoeligheid, hersenletsel, epilepsie. Alzheimer, Cerebrale Parese, syndroom van Down, Angelman syndroom.