Home
Home
Aan de slag bij therapiecentrum de Roode draak

Cindy en haar medewerkers: een team met één doel

Passie, dat is wat Cindy en haar medewerkers uitstralen als ze het over het centrum hebben.

Het centrum is opgericht in 2011 door Cindy en is samen het de medewerkers hun gezamenlijke levensdoel geworden. Kinderen en jongeren met hersenletsel helpen, dat is waar het om draait. Doorlopend doen ze research naar de beste methodes en de meest geavanceerde apparatuur om die direct toe te kunnen passen in hun centrum.
 

Over Cindy

Cindy van het Ende-Stronkhorst is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft jarenlange ervaring in de verpleging. Toen haar zoon Jelte in 2009 ernstig hersenletsel opliep, vertrok ze met Jelte voor een jaar naar Amerika om intensieve therapie te volgen. Met een schat aan kennis en ervaring kwam ze in 2011 terug naar Nederland. Daar richtte ze naast haar huis een therapiecentrum op, om zo Jelte en andere kinderen te helpen. Hoewel ook neuro-ontwikkelingstherapeut is Cindy vooral bezig met de planning en de organisatorische kant van het centrum.
 
Cindy en haar medewerkers vullen elkaar perfect aan, er is maar één doel en dat is de vooruitgang van ieder kind!


Screening nu voor maar €50,00!

Wilt u weten of uw kind bij De Roode Draak op zijn plek is? Kom bij ons kennismaken! Wanneer uw zoon of dochter jonger is dan 18 jaar, betaalt u nu maar €50,00 ten behoeve van Stichting Jelte

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak!

Maak een afspraak