Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Mollii Suit huren bij het Mollii Expert Centrum Nederland

Wil jij graag een tijdje de Mollii Suit huren? Sinds 2013 bieden wij de mogelijkheid om de innovatieve Exopulse Mollii te huren. Wij kwamen voor het eerst in aanraking met de Mollii Suit tijdens een presentatie in Denemarken. Wij waren direct overtuigd van de potentie van dit neuromodulatiepak. Als De Roode Draak waren we daarmee het eerste centrum dat de Exopulse Mollii naar Nederland bracht. Wij zijn er super trots op dat we inmiddels als meer dan 10 jaar ervaring hebben.

Hoe werkt de Mollii Suit?

De Mollii Suit is een medisch hulpmiddel dat is ontworpen om spasticiteit te verminderen en het functioneren van mensen met neurologische aandoeningen te verbeteren. Het apparaat maakt gebruik van elektrische stimulatie om de spierspanning te beïnvloeden.

  • Elektrische stimulatie: Mollii gebruikt elektrische stimulatie om specifieke spiergroepen te activeren. Dit gebeurt door elektroden die op het lichaam worden geplaatst.
  • Individuele aanpassing: Het systeem past de elektrische stimulatie individueel aan op basis van de specifieke behoeften en reacties van de persoon op de behandeling.
  • Spier(ont)spanning: Door gerichte stimulatie kan Mollii spierspanning verminderen of activeren. Dit is vooral gunstig voor mensen met spasticiteit als gevolg van neurologische aandoeningen zoals cerebrale parese, beroerte, de ziekte van Parkinson of multiple sclerose.
  • Therapeutische effecten: Verminderde spierspanning kan leiden tot verbeteringen in mobiliteit, flexibiliteit en het algehele functioneren van de gebruiker.

 Ik wil een Mollii Suit huren >

Ervaringen van gebruikers

Een van de vele succesverhalen is dat van Rohini, een MS-patiënte die de Mollii Suit gebruikt. Dankzij de Mollii heeft zij aanzienlijke verbeteringen ervaren in haar mobiliteit en levenskwaliteit. Haar verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe de Mollii Suit het leven van mensen met neurologische aandoeningen kan transformeren. Zij heeft de Mollii Suit gekocht, maar huren behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees ook het verhaal van Daniel, een jonge man met Parkinson die al twee jaar de Mollii Suit gebruikt. Hij heeft na het dragen van de Mollii zeker 70 a 80% minder pijn. Daarnaast heeft hij zijn medicijnen voor 50% kunnen afbouwen. Heel fijn want hij hand ontzettend last van de bijwerkingen.

Probeer de Mollii Suit zelf uit

Bij De Roode Draak bieden we de mogelijkheid om de Mollii Suit uit te proberen via een uitgebreide testsessie. Deze sessie duurt ongeveer twee uur en omvat het bespreken van de hulpvraag, het uitvoeren van enkele testen en het aanpassen van de Mollii Suit aan je specifieke behoeften. Je draagt de Mollii tijdens de sessie ongeveer 45-60 minuten, waarna de testen opnieuw worden uitgevoerd om het verschil vast te stellen. De kosten van deze testsessie bedragen eenmalig €150, die bij aanschaf in mindering worden gebracht. 

Waarom de Mollii Suit huren?

Het huren van de Mollii Suit biedt diverse voordelen:

  • Kostenbesparing: Voor mensen die de Mollii Suit eerst willen uitproberen of deze slechts tijdelijk nodig hebben, is huren een voordelige optie.
  • Flexibiliteit: Huren geeft je de mogelijkheid om de Mollii Suit voor een bepaalde periode te gebruiken zonder een grote investering te doen.
  • Ondersteuning en aanpassing: Tijdens de huurperiode bieden wij continue ondersteuning en kunnen we de instellingen van de Mollii Suit aanpassen om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Mollii Suit huren of kopen?

Bij De Roode Draak kun je ervoor kiezen om de Mollii Suit te huren of te kopen. Daarnaast bieden we ook de optie om deel te nemen aan een Mollii Bootcamp of een Mollii Traject. Deze programma’s combineren het gebruik van de Mollii Suit met specialistische behandelingen voor optimale resultaten.

Sinds de introductie in 2013 heeft De Roode Draak zich ontwikkeld tot hét Mollii Expert Centrum in Nederland. Met jarenlange ervaring en een diepgaande expertise bieden we de beste oplossingen voor mensen met spasticiteit en andere neurologische aandoeningen. Ontdek de mogelijkheden van het huren van de Mollii Suit en verbeter je mobiliteit en levenskwaliteit

Plan een testsessie in of vraag naar meer informatie

Bij De Roode Draak kun je ervoor kiezen om de Mollii Suit te huren of te kopen. Daarnaast bieden we ook de optie om deel te nemen aan een Mollii Bootcamp of een Mollii Traject. Deze programma’s combineren het gebruik van de Mollii Suit met specialistische behandelingen voor optimale resultaten.