Home
Home
Therapieruimte van de Roode Draak

Grote resultaten Mollii Suit testdagen bij De Roode Draak
testdagen

Om te vieren dat De Roode Draak als enige therapiecentrum een Mollii Expertcentrum is geworden, konden belangstellenden op 26 en 27 september een gratis testsessie volgen. Mollii Suit zelf ervaren
Tijdens de testdagen wordt ruim anderhalf uur uitgetrokken voor de testers en hun ouders. Na een stuk uitleg en verschillende voortesten kregen zij het pak aan. Dat leidde zoals gebruikelijk tot meer ontspanning en tot een betere functie van de spieren. Ook lukte het sommigen voor het eerst om zelf tot zit te komen, zonder steunband te zitten of betere looppassen te maken. Het leidde tot positief verbaasde reacties van de deelnemers en hun ouders.


Groot effect bij o.a. cerebrale parese en partiële dwarslaesie
De Mollii Suit helpt verschillende vormen van spierverkortingen te verminderen. Kinderen en volwassenen met spasticiteit of dysfunctie van de spieren kunnen daarom veel baat hebben bij een Mollii Suit. Dat bleek ook bij de deelnemers aan de testdagen.

Meer functionaliteit door Mollii Suit
Inge van Straten-Blom: “Ik weet inmiddels wat een Mollii Suit kan betekenen voor kinderen en volwassenen met dysfunctie van spieren bij neurologisch letsel. Het is geweldig dat al na een uur dragen van de Mollii, de zitbalans verbeterd is of het lopen makkelijker en beter gaat. Bij hele gespannen kinderen door spasticiteit kun je opeens een ontspannen gezicht zien. Het oefenen en trainen wordt een stuk effectiever door het gebruik van de Mollii”.

Gratis testsessie aanvragen bij De Roode Draak
“Tijdens deze testdagen hebben we in een kort tijdsbestek veel mensen kunnen laten ervaren wat een Mollii Suit voor hen kan betekenen. De Mollii geeft weer moed en een goede richting aan het herstelproces Voor ons reden om met de gratis testsessies door te gaan”, benadrukt Cindy van ’t Ende. “Iedereen kan dit bij ons aanvragen.

 

Terug naar overzicht

Delen:


Screening nu voor maar €50,00!

Wilt u weten of uw kind bij De Roode Draak op zijn plek is? Kom bij ons kennismaken! Wanneer uw zoon of dochter jonger is dan 18 jaar, betaalt u nu maar €50,00 ten behoeve van Stichting Jelte

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak!

Maak een afspraak