Home
Home
Therapieruimte van de Roode Draak

Tevreden ouders en kinderen na consulten Dr. Herzig
Consulten Schn-Klinik Spasticiteit Spierverkortingen

Ulzibat-methode.jpg Er zijn operatietechnieken die een goed resultaat geven en minder invasief zijn. Met die boodschap gingen de mensen naar huis, na het consult bij Dr. Nadine Herzig.  

Consulten bij De Roode Draak


Dr. Herzig was op donderdag 3 en vrijdag 4 november bij De Roode Draak voor het geven van consulten aan kinderen met spierverkortingen en/of spasticiteit bij neurologisch letsel. Voor veel van de kinderen en jongeren die op consult kwamen, was dit een second opinion. Zij wilden graag horen of er nog andere - minder invasieve - operatieve mogelijkheden zijn om hun spierverkortingen te verminderen.

Eerlijk en realistisch advies

Dr. Herzig gaf hen een eerlijk en realistisch advies. Voor de ouders betekent dit dat ze weten welke mogelijkheden er zijn in binnen- en buitenland. Dat biedt hoop, maar ook de moeilijke keuze om te oordelen wat het beste is voor hun kind.

Over Dr. Herzig

Dr. Nadine Herzig is het hoofd van de afdeling kinder- en neuro-orthopedie van de Schön Klinik. In deze Klinik is zij gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met spierverkortingen en spasticiteit. Het is het enige ziekenhuis in Europa dat de Ulzibat-methode aanbiedt.  De Roode Draak en Dr. Herzig hebben afgesproken dat er vaker consultdagen komen bij ZBTC De Roode Draak.
 

Terug naar overzicht

Delen:


Screening nu voor maar €50,00!

Wilt u weten of uw kind bij De Roode Draak op zijn plek is? Kom bij ons kennismaken! Wanneer uw zoon of dochter jonger is dan 18 jaar, betaalt u nu maar €50,00 ten behoeve van Stichting Jelte

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak!

Maak een afspraak