Home
Home
Therapie voor kinderen met hersenletsel bij de Roode Draak

Het verhaal van Matthijs
Ervaring-van-ouders

Matthijs gastenboek.JPG Matthijs komt sinds augustus 2017 bij Therapiecentrum De Roode Draak, hij heeft toen een bootcampweek gedraaid en de resultaten waren zo goed dat Matthijs en zijn ouders graag wilden dat hij elke week bij ons zou gaan komen trainen. Sinds novemer 2017 is dit dan ook het geval en Matthijs laat mooie vooruitgangen zien! Zijn grootste doel is het leren voetballen. 
  Daar waar de medische wetenschap het (soms) niet meer weet én sceptisch/voorzichtig is in het stellen van doelen. Daar waar er (soms) geen licht te zien is aan het einde van de tunnel, daar waar hoop op een beter leven wordt ontnomen… Daar is de Roode Draak, een krachtig, positief, liefdevol én bekwaam instituut. Vol dankbaarheid brengen wij onze zoon Mathijs hier twee keer per week naar toe. De gestelde doelen ontroeren ons, geven vreugde én hoop

Terug naar overzicht

Delen:


Doe een gratis testsessie

Wilt u de Mollii Suit een keer gratis uitproberen? Vraag een gratis testsessie aan bij De Roode Draak.
In deze sessie van twee uur voelt u wat de Mollii Suit voor uw spieren kan betekenen. We laten u zien wat er mogelijk is en hoe u het meeste effect bereikt met de Mollii Suit.
Deze sessie is gratis en verplicht u tot niets.

Maak een afspraak