Home
Home
Aan de slag met de therapeut van therapiecentrum de Roode Draak

Therapiecentrum voor kinderen met hersenletsel

De Roode Draak biedt in Biddinghuizen en Rijssen, geavanceerde en innovatieve therapieën aan kinderen en jongeren met (niet-aangeboren) hersenletsel.

Voor ieder kind dat naar ons therapiecentrum komt, maken we een maatwerktraject. Daarbij maken we gebruik van bewezen therapieën en kennis uit binnen- en buitenland.
 

Wie kan bij ons terecht voor therapie?

Bij therapiecentrum De Roode Draak hebben we ruime expertise en ervaring met onder meer kinderen en jongeren met traumatische hersenletsel, Cerebrale Parese, Syndroom van West, Down Syndroom en  Syndroom van Lennart Gastaut. Twijfelt u of we uw kind kunnen helpen? We geven graag meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende screening.
 

Wereldwijd beste therapieaanbod bij De Roode Draak

Bij De Roode Draak werken we samen met vooruitstrevende instellingen en onderzoekers uit het buitenland. Ons streven is om continu de beste therapieën voor kinderen en jongeren met hersenletsel in Nederland aan te bieden. Zo zijn wij bijvoorbeeld het enige therapiecentrum waar uw kind terecht kan voor de Thera Suit Method, Giger MD Therapie en CME (Cuevas Medek Therapie). Daarnaast zijn we in Nederland het officiële Mollii Expertcentrum.
 

Deskundige en intensieve opleiding voor onze therapeuten

Doordat onze therapeuten intensief en deskundig worden opgeleid, weten wij als geen ander welke therapie kinderen met hersenletsel nodig hebben. Uiteraard zijn  onze therapeuten BIG-geregistreerd en zijn zij in het bezit van de nodige codes en registraties. Bovendien volgen zij trainingen en cursussen om voortdurend op de hoogte te zijn van de meest actuele kennis op het gebied van hersenletsel.

Onze locaties

U bent na afspraak van harte welkom in: Biddinghuizen of Rijssen. Onze adresgegevens vindt u hier onder op de website.


Ready to move Forward? 

Naast de reguliere therapietijden bieden de mogelijkheid tot het volgen van een bootcampweek. Een intensief traject kan uw kind net een boost geven om weer extra stappen vooruit te maken. Tijdens de bootcampweek wordt er in vijf achtereenvolgende dagen gewerkt volgens de BLEND Methode waarbij er focus ligt op alle ontwikkelingsgebieden, toegespitst op de uitdagingen van uw kind!

Vriendin interviewt Cindy over zoon Jelte en De Roode Draak
Vriendin interviewt Cindy over zoon Jelte en De Roode Draak
Het tijdschrift Vriendin benaderde Cindy van het Ende om te horen hoe het nu gaat met haar zoon Jelte.
Lees meer..
Bekijk het nieuws overzicht