Home
Home
Behandelmethodes bij therapiecentrum de Roode Draak

Squeeze drukvesten

Vorige Volgende

Squease-vest1.jpg
Squease is een opblaasbaar drukvest ontworpen voor mensen met bijzonderheden in de sensorische informatieverwerking.

Squease is een opblaasbaar drukvest ontworpen voor mensen met bijzonderheden in de sensorische informatieverwerking. Zoals bijvoorbeeld mensen met autisme, ADHD, slaap- of angststoornissen.Squease geeft een comfortabele druk vergelijkbaar met een stevige knuffel. Het drukvest kan helpen de concentratie te verbeteren, driftbuien te voorkomen, sneller in slaap te vallen of beter om te gaan met stress, angst en overprikkeling

Iedereen heeft een natuurlijke behoefte aan veiligheid, geborgenheid en warmte. Dat diepe druk een rustgevend effect geeft is niets nieuws. Denk bijvoorbeeld aan het effect van een stevige knuffel wanneer je overstuur bent of aan het inbakeren van onrustige baby’s. Personen die prikkelverwerkingsproblemen hebben en zich vaak onrustig of angstig voelen, kunnen veel baat hebben bij diepe druk.

Diepe druk heeft een directe invloed op de amandelkernen en heeft een regulerend effect op de prikkelverwerking, waardoor je minder ‘geraakt’ wordt door binnenkomende prikkels. Het helpt om een overprikkeld of ‘angstig’ zenuwstelsel te kalmeren en geeft een veilig en beschermd gevoel. Hierdoor kun je beter omgaan met stress en overprikkeling, driftbuien verminderen, beter concentreren en sneller in slaap vallen.

Wij beschikken in ons centrum over een squeeze vest en wanneer uw kind hier baat bij zou kunnen hebben zouden we een test kunnen uitvoeren in ons centrum om te kijken welk effect dit voor uw kind heeft.Doe een gratis testsessie

Wilt u de Mollii Suit een keer gratis uitproberen? Vraag een gratis testsessie aan bij De Roode Draak.
In deze sessie van twee uur voelt u wat de Mollii Suit voor uw spieren kan betekenen. We laten u zien wat er mogelijk is en hoe u het meeste effect bereikt met de Mollii Suit.
Deze sessie is gratis en verplicht u tot niets.

Maak een afspraak

Aanmelden nieuwsbrief ZBTC