Home
Home
Intake bij therapiecentrum de Roode Draak

Kom gratis kennismaken en kijken

Maak een afspraak voor een vrijblijvende screening en kom kijken welke mogelijkheden wij als therapiecentrum kunnen bieden aan uw kind met hersenletsel. U kunt terecht op onze locatie in Biddinghuizen.
 

Screening van uw kind

Ieder kind met hersenletsel kan bij ons een vrijblijvende screening krijgen. Voor de screening (t.w.v. € 90,-) betaalt u een symbolische vergoeding van € 50,-, ten behoeve van Stichting Jelte tot de leeftijd van 18 jaar. Bent u ouder dan 18 jaar en wilt u toch graag een screening inplannen in ons centrum? Dit kan! Ook jongvolwassenen kunnen bij ons terecht! De screening kost dan € 90,-. Tijdens de screening van één uur bekijken we welke ontwikkelmogelijkheden er voor uw kind zijn. Daarna is er ruimte voor eventuele vragen en informatie over de financiering van de intensieve neurorevalidatie. Dit verplicht u tot niets, maar geeft u wel veel inzicht in de mogelijkheden van uw kind. Pas na de screening bepaalt u of u uw kind voor neurorevalidatie aanmeldt bij De Roode Draak.

 


Screening nu voor maar €50,00!

Wilt u weten of uw kind bij De Roode Draak op zijn plek is? Kom bij ons kennismaken! Wanneer uw zoon of dochter jonger is dan 18 jaar, betaalt u nu maar €50,00 ten behoeve van Stichting Jelte

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak!

Maak een afspraak