Home
Home
Inge en Cindy van zorgboerderij de Roode Draak

Inge van Straten-Blom - mede-eigenaresse

Vorige Volgende

Inge.jpg
Fysiotherapeut en neuro-ontwikkelingstherapeut
Ook verantwoordelijk voor managementtaken


Inge werkt sinds 2013 bij De Roode Draak en is sinds 2014 mede eigenaar.
Als moeder van 4 kinderen waaronder een tweeling, begrijpt Inge als geen ander hoe de ontwikkeling normaliter verloopt en wanneer deze stagneert.
Haar jarenlange ervaring als fysio-, oedeem, en cranio-sacraaltherapeut brengen al een ongekende brede basiskennis met zich mee.
Dat ze daarnaast de halve wereld heeft afgereisd om overal de beste therapiemethodes te volgen en zo mee te nemen naar Nederland, maakt haar tot een top Neuro-ontwikkelingstherapeut!
Met haar liefde voor de kinderen en jongeren en enorme kennis en ervaring voelt Inge feilloos wat onze kinderen en jongeren nodig hebben om vooruit te komen.
Binnen het centrum is Inge 1e therapeut en doet ze daarnaast samen met Cindy het management.
De band tussen Inge en Cindy is erg bijzonder, het gebeurt niet vaak dat 2 mensen dezelfde liefde en passie voelen voor dit geweldige “werk” . Wij zijn er voor de kinderen en hun ouders en werken vanuit onze liefde voor hen, en dat,  maakt ons centrum uniek!
Inge en Cindy delen samen de liefde en passie voor de kinderen en dit prachtige centrum en doen alles om “onze kinderen” vooruit te helpen!