Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Werken bij

Werken bij De Roode Draak

Binnen De Roode Draak werken we met onze eigen Neuroblend Methode. Onze aanpak is effectief en uniek in Nederland. We mixen lokale expertise met internationale kennis, waardoor we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen op het gebied van neurorevalidatie. Het opleidingstraject hiervoor duurt ongeveer 1 jaar; dit bestaat uit interne en externe cursussen. De externe cursussen willen we zo dicht mogelijk bij de bron volgen. Dit houdt in dat we met enige regelmaat naar het buitenland gaan voor cursussen.

We werken met een multidisciplinair team, waarin iedereen zijn kennis en expertise in zet om de kinderen en jongvolwassenen te stimuleren in hun ontwikkeling. Je gaat leren om jouw kennis en expertise samen te voegen met de Neuroblend Methode om zo elk kind of jongvolwassene te laten groeien naar zijn/haar optimaal.

Elke vorm van zorg (specialistische behandeling, specialistische begeleiding of langdurige intensieve neurorevalidatie) wordt 1 op 1 aangeboden. Ook dit maakt De Roode Draak een bijzondere en vrij unieke werkplek. Hierdoor werk je namelijk altijd intensief met een kindje of jongvolwassene. Zij komen hier namelijk niet voor een half uur therapie of begeleiding, maar voor minimaal 2 uur tot maximaal 8 uur per dag. Hierin is er afwisseling tussen behandeling en/of begeleiding en zie je als behandelaar of begeleider meerdere kinderen of jongvolwassenen per dag.

Naast het werken met je hart voor al onze kinderen en jongvolwassenen, zijn we een echte werkfamilie! We hebben regelmatig gezellige middagen met een hapje en een drankje waarin we graag elkaar te slim af zijn met 30 seconds. Ook hebben we elke maand een werkbespreking waarbij we samen eten en de gang van zaken bespreken.

Vacatures

We groeien gestaag door en hebben hierdoor regelmatig vacatures open staan. De openstaande vacatures zijn de vinden op onze socials (Facebook en Instagram).

Zie je geen vacatures staan, maar kan jij volmondig ‘JA’ antwoorden op onderstaande vragen, stuur dan een open sollicitatie!

  • Ben jij proactief, creatief en gedreven?
  • Heb jij een passie voor vernieuwing en een drive om het verschil te maken?

Stuur ons je CV en motivatiebrief om ons ervan te overtuigen om toch een plekje voor je te creƫren binnen De Roode Draak. Dit mag naar finad@deroodedraak.com t.a.v. Lianne Anholts.

NB: vanwege de ligging van ons centrum is eigen vervoer noodzakelijk.