Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN)

Bij De Roode Draak zijn we gespecialiseerd in het bieden van gespecialiseerde behandeling en begeleiding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of Post Commotioneel Syndroom (PCS). Onze Langdurig Intensieve Neurorevalidatie (LIN) is speciaal ontworpen voor kinderen en jongeren die te maken hebben met een Langdurige Bewustzijns Stoornis (LBS) of andere uitval na traumatisch hersenletsel, eventueel als een vervolg op Vroeg Intensieve Neurorevalidatie (VIN).

Wat is LIN?

Langdurig Intensieve Neurorevalidatie (LIN) is een geavanceerd programma dat is ontwikkeld om de revalidatie voort te zetten voor kinderen en jongeren die nog steeds herstellen van (ernstig) hersenletsel en die te maken hebben met Langdurige Bewustzijns Stoornissen (LBS), prikkelverwerking en/of andere vormen van uitval binnen de maatschappij. Ons gespecialiseerde team van professionals, werkt samen om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen dat gericht is op het maximaliseren van herstel en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Frequentie

Onze Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN) kan worden afgenomen van 2 tot 6 dagen per week á 2 tot 8 uur per dag.

Waarom kiezen voor LIN bij De Roode Draak?

  • Expertise:
    Ons team heeft uitgebreide expertise en ervaring (sinds 2011) in het behandelen van langdurige bewustzijnsstoornissen na Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
  • Multidisciplinaire aanpak:
    We geloven in een specialistische benadering op alle ontwikkelingsdomeinen en betrekken verschillende disciplines om effectieve behandeling en begeleiding te bieden.
  • Persoonlijk behandelplan:
    Elk individu is uniek, daarom stellen we een op maat gemaakt behandelplan op dat rekening houdt met de specifieke behoeften en doelen.

Klik hier voor aanmelden of meer informatie

“Eindelijk begrip waar we in zijn beland en wat we zo graag weer willen terug winnen. Voor mij was het bevestiging van wat ik intuïtief wist dat nog kon. Maar dochter moest het doen”.

Kim van Waardenburg