Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Motivatie

Opvoeden is al een reis op zich, maar als je een zorgintensief kind hebt, kan die reis soms voelen als een echte expeditie. Omdat de Roode Draak is ontstaan als een ouderinitiatief, begrijpen we als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste behandeling en begeleiding te vinden voor jouw bijzondere kind.

Maatwerk vanuit het hart

Bij ons draait alles om maatwerk met een persoonlijke touch. We weten dat geen enkel kind hetzelfde is, en we stemmen onze aanpak af op de unieke behoeften van jouw kind. We begrijpen als geen ander hoe moeilijk het kan zijn als de ontwikkeling van je kind stagneert of anders verloopt dan bij leeftijdsgenoten. Dus, hier bij De Roode Draak, gaan we samen met jou de uitdaging aan.

Neuroblend Methode

We werken met de door onszelf ontwikkelde Neuroblend Methode die voortkomt uit de nieuwste internationale inzichten. We willen dat jouw kind niet alleen groeit, maar straalt! Met onze Neuroblend Methode werken we daar elke dag aan.

Missie en Visie

Bij de Roode Draak geloven we onvoorwaardelijk in de unieke potentie van ieder kind. Onze missie is kinderen en jongeren met Special Needs, zoveel als mogelijk in staat stellen om hun volledig potentieel te bereiken door intensieve, effectieve en innovatieve behandeling en begeleiding aan te bieden.

Onze visie is gebaseerd op het fundament van mogelijkheden. Bij de Roode Draak zien we uitdagingen niet als belemmeringen, maar als mogelijkheden voor groei en bloei. Onze visie is dat we met onze meest gepassioneerde behandelaars en begeleiders, volgens een uniek maatwerkprogramma, structureel en kwalitatief de beste behandeling en begeleiding aanbieden, op basis van onze eigen dynamische Neuroblend Methode.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ons motto: The Sky is the limit!