Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Doelgroep

Bij de Roode Draak begrijpen we dat elk kind uniek is en zijn of haar eigen reis door het leven maakt. Met onze specialistische behandeling en begeleiding staan wij klaar voor kinderen met bijzondere behoeften. Bijna alle (niet progressieve) ontwikkelingsachterstanden hebben een oorzaak in het brein. Hier ligt ons specialisme; dus of jouw kind nu het syndroom van Down heeft, te maken heeft met Niet Aangeboren Hersenletsel, langdurige bewustzijnstoornissen, Post Concussion Syndrome, autisme verwante stoornissen, Cerebrale Parese, syndroom van West, Rett syndroom, syndroom van Lennart Gastaut, hechtingsproblematiek, chromosomale afwijkingen of een andere ontwikkelingsachterstand, wij zijn er om te helpen.

Staat jouw ziektebeeld of diagnose hier niet bij, dat betekent niet altijd dat we jou niet kunnen helpen. Wanneer jouw kind zich in een medisch stabiele situatie bevindt, gaan we graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem hier contact met ons op.

Leeftijd

In de regel behandelen we kinderen en jongeren in de leeftijd van ca. 3 maanden tot ca. 28 jaar. Voor volwassenen bieden we specifieke behandeltrajecten. Je kunt hierbij denken aan intensieve neurorevalidatie bij diagnoses zoals MS, Parkinson, CP, CVA, Dwarslaesie en Post Concussion Syndrome. Lees hier meer.

Lees meer over onze methode

”De Roode Draak betekent voor ons hoop op een normaler leven”

– A.T.