Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Specialistische Begeleiding / Dagbesteding

Specialistische Begeleiding

Welkom bij De Roode Draak, waar we gespecialiseerde begeleiding (individueel) bieden voor kinderen en jongeren! Bij De Roode Draak begrijpen we dat de gezondheid en ontwikkeling van kinderen en jongeren van het grootste belang zijn. We bieden een specialistische benadering op alle ontwikkelingsdomeinen die de natuurlijke groei van het brein ondersteunt.

Met onze eigen Neuroblend Methode hebben we een unieke aanpak ontwikkeld die gericht is op het optimaliseren van de algehele ontwikkeling, ook binnen de specialistische begeleiding. Onze specialistische begeleiding is dus ontwikkelingsgericht en altijd één op één.

Persoonlijke aanpak voor elk kind
Bij De Roode Draak begrijpen we dat elk kind uniek is. Daarom wordt de specialistische begeleiding aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van het kind of jongere. Door de individuele aanpak kunnen we uw kind de gehele dag door stimuleren en ondersteunen in zijn/haar hulpvraag. Naast de persoonlijke verzorging bieden we een duidelijke en fijne dag-structuur en richten we ons op het verbeteren van de zelfredzaamheid waar mogelijk. We werken aan het inslijpen van functies en vaardigheden en aan de sociale en emotionele ontwikkeling. Met onze zorgklas nemen we ook de intellectuele en cognitieve doelen mee naar ieders behoefte.

Begeleidingsfrequentie

Onze specialistische begeleiding kan worden afgenomen vanaf 2 tot 6 dagen per week á 6 tot 8 uur per dag.

Dagbesteding

Naast de specialistische begeleiding bieden we ook dagbesteding aan jongeren die op zoek zijn naar een plek waar ze zich verder kunnen ontwikkelen. De dagbesteding bij De Roode Draak vindt plaats bij Beleeftuin Drakensteyn en Koffie & Theehuys de Flevohof. Vind jij het leuk om buiten in de tuin bezig te zijn, de dieren te verzorgen of gasten rond te leiden door de tuin? Of ben jij een echte keukenprins/prinses en zorg jij graag voor alle lekkernijen bij de koffie of thee? Dan is dagbesteding bij De Roode Draak misschien wel iets voor jou!

Je komt te werken in een gezellig team, waar we er met elkaar elke dag een feestje van maken. Er wordt gekeken waar jouw talenten liggen en wat jij leuk vindt om te doen. Nieuwsgierig geworden naar een leuke dagbestedingsplek? Neem contact met ons op door middel van onderstaande button en benoem dat het om dagbesteding gaat. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

 

Klik hier voor meer informatie of aanmelden