Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Dagbesteding jongeren Elburg bij De Roode Draak

Ben je op zoek naar een zinvolle dagbesteding voor jongeren vlakbij Elburg? Bij De Roode Draak bieden wij een dagbesteding aan voor kinderen en jongeren met speciale behoeften. Hier kunnen jongeren hun talenten ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving. De activiteiten vinden vooral plaats in de prachtige Beleeftuin Drakensteyn, direct naast De Roode Draak op slechts 10 minuten rijden vanaf Elburg.

Activiteiten bij onze dagbesteding voor jongeren vlakbij Elburg

Bij De Roode Draak en Beleeftuin Drakensteyn is er altijd iets leuks te doen! We werken in kleine groepen zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Vind je het leuk om buiten in de tuin te werken, dieren te verzorgen of gasten rond te leiden? Of ben je een keukenprins of -prinses en maak je graag lekkernijen voor bij de koffie of thee? Dan is onze dagbesteding voor jongeren vlakbij Elburg perfect voor jou!

Een persoonlijke dagbesteding voor jongeren in de buurt van Elburg

Bij De Roode Draak kijken we naar jouw talenten en interesses. We creëren een warme en veilige omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Samen maken we er elke dag een feestje van! De Roode Draak en Beleeftuin Drakensteyn bevindt zich aan de Ellerweg in Biddinghuizen tussen Elburg en Dronten.

Over De Roode Draak

De Roode Draak in Elburg biedt dagbesteding aan voor kinderen en jongeren met diverse uitdagingen. Sinds de oprichting in 2011 zijn wij een gespecialiseerd centrum voor behandeling en begeleiding van jongeren met aangeboren of niet-aangeboren beperkingen. Dit kan variëren van syndroom van Down en Autisme Verwante Stoornissen tot Cerebrale Parese en niet-aangeboren hersenletsel. Wij werken zowel regionaal als landelijk en hebben contracten met diverse gemeenten in Nederland. Het is ook mogelijk om dagbesteding te volgen via een Persoonsgebonden Budget (PGB), afhankelijk van de indicatie en het budget.

Over Beleeftuin Drakensteyn

Beleeftuin Drakensteyn, opgericht in 2022, is een plek waar alle kinderen, met en zonder beperkingen, samen kunnen spelen. De tuin is gericht op het stimuleren van alle zintuigen en is volledig rolstoeltoegankelijk. Bij Koffie en Theehuys de Flevohof zijn gasten welkom voor een kopje koffie en versgebakken taart door onze jongeren!

Meer weten over dagbesteding voor jongeren vlakbij Elburg?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze dagbesteding voor jongeren vlakbij Elburg? Wil je meer informatie over wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op via info@deroodedraak.com. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Kom ontdekken hoe waardevol en leuk dagbesteding voor jongeren kan zijn bij De Roode Draak!

 

Ben je op zoek naar een zinvolle dagbesteding voor jongeren vlakbij Elburg? Bij De Roode Draak bieden wij een dagbesteding aan voor kinderen en jongeren met speciale behoeften. Op slechts 10 minuten rijden vanaf Elburg!