Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Dagbesteding voor jongeren in Flevoland bij De Roode Draak in Biddinghuizen

Ben je op zoek naar een boeiende en zinvolle dagbesteding voor jongeren in Flevoland? Ontdek De Roode Draak in Biddinghuizen! Gelegen tussen Dronten, Elburg en Kampen, op slechts een half uurtje rijden van Lelystad en Emmeloord en ruim 40 minuten van Almere, bieden wij dagbesteding voor jongeren met diverse uitdagingen. Deze activiteiten zullen voornamelijk plaatsvinden in Beleeftuin Drakensteyn, wat zich naast De Roode Draak bevindt.

Een breed scala aan activiteiten voor jongeren uit Flevoland met extra uitdagingen

Bij De Roode Draak en Beleeftuin Drakensteyn is er altijd wat te doen! Wij bieden een veilige en stimulerende omgeving waar jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen. Of je nu graag buiten in de Beleeftuin werkt, dieren verzorgt, gasten rondleidt door onze tuin, of helpt bij het bereiden van lekkernijen, bij ons vind je altijd een passende activiteit die bij jou past.

Dagbesteding Flevoland wat past bij jouw interesses

Bij De Roode Draak kijken we naar de interesses en talenten van elke jongere om een gepaste dagbesteding te bieden. We streven ernaar om een gezellige en veilige omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Samen maken we van elke dag een feestje!

Wij liggen gunstig tussen Dronten, Elburg en Kampen, en zijn goed bereikbaar vanuit Lelystad, Almere en Emmeloord.

Over De Roode Draak in Flevoland

De Roode Draak biedt dagbesteding voor kinderen en jongeren met een extra uitdaging. De Roode Draak is opgericht eind 2011 en is een specialistisch centrum voor behandeling en begeleiding voor kinderen en jongeren met special needs of uitdaging, zowel aangeboren als niet aangeboren. Dit kan variëren van het syndroom van Down en Autisme Verwante Stoornissen tot aan Cerebrale Parese en niet-aangeboren hersenletsel. Wij werken regionaal en landelijk en hebben contracten met diverse gemeentes in Nederland. Het is ook mogelijk om dagbesteding af te nemen met een PGB, afhankelijk van indicatie en budget.

Over Beleeftuin Drakensteyn in Flevoland

Beleeftuin Drakensteyn is in 2022 opgericht met als doel om alle kinderen, met en zonder special needs, samen te laten spelen. De Beleeftuin is gericht op het stimuleren van alle zintuigen en volledig rolstoeltoegankelijk. Bij Koffie en Theehuys de Flevohof zijn gasten welkom voor een kopje koffie en verse taart, gebakken door onze jongeren!

Meer informatie over dagbesteding voor jongeren in Flevoland?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat De Roode Draak te bieden heeft? Neem dan contact met ons op via info@deroodedraak.com. We vertellen je graag meer over onze dagbestedingsmogelijkheden voor jongeren in Flevoland en beantwoorden al je vragen. Kom langs en ontdek hoe waardevol en plezierig dagbesteding kan zijn voor jongeren bij De Roode Draak in Biddinghuizen!

Wij bieden dagbesteding voor kinderen en jongeren met een uitdaging in een veilige en stimulerende omgeving waar je jouw talenten mag ontwikkelen.