Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Dagbesteding voor jongeren bij De Roode Draak dichtbij de Veluwe

Op zoek naar een zinvolle dagbesteding voor jongeren in de buurt van de Veluwe? Bij De Roode Draak bieden we een stimulerende omgeving voor kinderen en jongeren met speciale behoeften. Hier kunnen jongeren hun talenten ontplooien in een veilige en uitnodigende setting. De meeste activiteiten vinden plaats in Beleeftuin Drakensteyn, naast De Roode Draak, en op korte rijafstand van de Veluwe.

Gevarieerde dagbesteding voor jongeren nabij de Veluwe

Bij De Roode Draak en Beleeftuin Drakensteyn is er altijd iets leuks te beleven! We werken in kleine groepen, zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Geniet je ervan om in de tuin te werken, dieren te verzorgen of gasten rond te leiden? Of ben je een keukenprins of -prinses die graag lekkernijen bereidt voor bij de koffie of thee? Dan is onze dagbesteding voor jongeren nabij de Veluwe ideaal voor jou!

Persoonlijke dagbesteding voor jongeren vlakbij de Veluwe

Bij De Roode Draak richten we ons op jouw talenten en interesses. We zorgen voor een warme en veilige omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Samen maken we elke dag bijzonder! De Roode Draak en Beleeftuin Drakensteyn bevindt zich in Biddinghuizen, vlakbij Elburg, Nunspeet en Harderwijk.

Over De Roode Draak

De Roode Draak biedt dagbesteding aan voor kinderen en jongeren met diverse uitdagingen. Sinds onze oprichting in 2011 zijn wij een gespecialiseerd centrum voor behandeling en begeleiding van jongeren met zowel aangeboren als niet-aangeboren beperkingen. Dit omvat onder andere het syndroom van Down, Autisme Verwante Stoornissen, Cerebrale Parese en niet-aangeboren hersenletsel. Wij werken regionaal en landelijk en hebben contracten met diverse gemeenten in Nederland. Dagbesteding kan ook worden gevolgd via een Persoonsgebonden Budget (PGB), afhankelijk van de indicatie en het budget.

Over Beleeftuin Drakensteyn

De Beleeftuin Drakensteyn, opgericht in 2022, biedt een inclusieve speelruimte waar alle kinderen, met en zonder special needs, samen kunnen spelen. De tuin stimuleert alle zintuigen en is volledig rolstoeltoegankelijk. Bij Koffie en Theehuys de Flevohof kunnen gasten genieten van een kopje koffie en vers gebakken taart, gemaakt door onze jongeren!

Meer informatie over dagbesteding voor jongeren vlakbij de Veluwe?

Ben je nieuwsgierig naar onze dagbesteding voor jongeren nabij de Veluwe? Wil je meer informatie over wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op via info@deroodedraak.com. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen. Ontdek hoe waardevol en leuk dagbesteding voor jongeren kan zijn bij De Roode Draak!

Bij ons is er altijd iets leuks te beleven! We werken in kleine groepen, zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.