Telefoon: 06 27315407 E-mail: info@deroodedraak.com

Neuroblend Bootcamp

In Amerika is het een fenomeen: intensieve therapieweken om zo een kickstart te geven voor de verdere ontwikkeling. Het is algemeen bekend dat Amerika qua behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand toch net even voorloopt met de meest innovatieve en effectieve methodes.

Stichting Jelte

In 2011 haalde Stichting Jelte voor het eerst Amerikaanse Therapeuten naar Nederland voor intensieve therapieweken, de therapeuten van de Roode Draak werden getraind in deze innovatieve en effectieve methodes en werkwijze en sinds 2012 hebben we onze eigen Neuroblend Bootcamp! Ons multidisciplinaire team gaat jaarlijks de hele wereld over om de meest innovatieve methodes toe te kunnen passen.

Intensief

Een Neuroblend Bootcamp is een uniek op maat gemaakt intensief therapieprogramma en kan geboekt worden voor 1, 2 of 3 weken en bestaat per week uit 5 dagen therapie van 2 of 3 uur.

Prachtige resultaten in korte tijd!

De ervaring leert dat met deze intensieve week veel vooruitgang wordt geboekt in zeer korte tijd waarmee een kickstart wordt gegeven voor verdere wekelijkse behandeling en/of begeleiding.

Inbegrepen in een Neuroblend Bootcamp:
• Opstellen doelen en programma
• Hoog intensieve neurorevalidatie
• Oudercoaching
• Certificaat
• Evaluatieverslag

Praktisch

Veel cliënten combineren de Neuroblend Bootcamp met een verblijf in een vakantiehuisje, De Roode Draak ligt in Biddinghuizen, vlakbij het Veluwemeer, en mooie stadjes als Elburg, Kampen en Harderwijk.

Neuroblend Bootcamp inplannen?

Het is ook mogelijk om een Neuroblend Bootcamp te volgen in combinatie met de Mollii, voor een Mollii Bootcamp klik je hier!

Vervolgtraject in behandeling of begeleiding? Klik hier

Vergoedingen? Klik hier